Vi er retail

Fremtiden er at favne kunden – uanset tid og sted

Tempoet vil være højt for dem, der har knækket koden til, hvordan de “nye” butikker skal opbygges og integreres brugercentreret og online. Denne grundantagelse bygger vi bla. på de data, som vi har gennemgået i indeværende paper.

Det er her at Reboot Retail er din fortrukne samarbejdspartner. Vi kigger ikke kun på hele online strategien, men vælger også at se hvordan samspillet imellem din fysiske butik og din online tilstedeværelse kan tilpasses fremtiden.

Hos Reboot Retail handler det om at vi har indblik og tilrettelægge vores virksomheder, så de er klar omstillingsparate og ikke får stemplet ” At vi ikke er fulgt med tiden!”

Vi tilbyder din virksomhed viden, sparring og vejledning. Få adgang til viden og relevante resurser der kan hjælpe din virksomhed
med e-handel uanset om du er gået igang eller om du står på springet til at starte din webshop.

Derfor kan du få hjælp til indenfor de nedenstående områder og det gælder både rådgivning eller eksekvering.

k

Analyse

Gennemgang af din nuværende løsning, indblik i hvad der går godt og mindre godt.

Rådgivning

Hjælp til rådgivning omkring nye tiltag og igangværende processer.

Online strategi

Vi hjælper dig til en gennemtænkt strategi som du forstår og føler dig tryg omkring.

Butikssystemer

Vi kan vejlede dig i valg af de rigtige systemer første gang.

Webshop

I dag er en webshop ikke “bare” en webshop den skal være en del af din virksomhed 

Annoncering

Annoncering er tungt. Vi vejleder dig til den rigtige løsning til dit behov.

Vi er et ikke politisk initiativ der arbejder for at forbedre vilkårene for detailbranchen i Danmark gennem bl.a. rådgivning, analyser, politisk kontakt, høringssvar, deltagelse i den offentlige debat. Vores mission er at skabe stor værdi i form af målrettet information og rådgivning om e-handel, markedsmuligheder, nye initiativer og andre forhold af relevans for branchen. Vi vil styrke branchen ved at fremme samarbejde og vidensdeling og er et samlingspunkt for dansk detail og digitale virksomheder.

Vi kommunikerer med den brede offentlighed i medierne og forsøger at sætte en dagsordenen der styrker dansk detail og bringer viden og holdninger til aktuelle temaer. Rebootretail er et troværdigt videncenter og en pålidelig kilde til analyser og statistik af de digitale brancher, og vi hjæler ulønnet de danske butikker til at træffe kvalificeret valg.

Det hele starter med

DIALOG!

Kun gennem dialog kan vi finde et fælles mål omkring fremtiden for dig som retailer både fysisk og online.