Jeg var til topmøde i Dansk Industri, hvor temaet var “HVA´SÅ NU DANMARK”

Alle “who´s who” var der fra H.K.H Mary og vores statsminister. Det var på sin vis lidt skræmmende at det meste af Danmarks power var samlet under et tag for at finde ud af hva der skal ske fremover med Danmark.

Der var flere interesant indlæg men pudsigt nok ingen af dem var fra vores ledende politikkere. Det var NGO´erne som havde løsningerne og kom med ideerne, hvor CEO´erne og politikkerne var mere optaget af at sikre deres respektive genvalg eller firma vækst.

Min blog handler jo om detail og de udfordringer der er en aktualitet og udfordring for Danmarks fremtidige vækst og overlevelse som det land vi kender idag. Det var som om at specielt politikkerne lever i en anden verden end os andre. De talte om manglende  integration af indvandre og om arbejdskræftens fri bevægelighed, men alt dette kan jo være lige meget hvis vi ikke har en detailhandel i 2025. Alt BNP ryger til udlandet via handel på udenlandske webshops.

Det er meget muligt at jeg for tunnelsyn, men jeg kan ikke slippe tanken om at “nogen” må gøre noget. Jeg har i nu 3 år forsøgt at råbe politikkere og NGO´er og interesse organisationerne op om dette issue, men det virker som om at der er meget langt indtil Christiansborg.

FullSizeRender-4

Cecilie Bech som dagens moderator