Bag denne kryptiske titel ligger en oplevelse som man ikke får så ofte. Sammen med Erhvervsministeriet blev der afholdet eksport seminar i Herning med deltagelse af mange spændende virksomheder og aktører på online markedet.

Specielt et indlæg fra den nytiltrådte Niels Ralund ramte mig lige i hjertet. Det var som at se et spejlbillede af mig selv (dog af lidt ældre dato) ALT hvad Niels sagde, var som taget ud af mig egen mund. Jeg sad med åben mund og hørte alle de pointer som jeg plejede at “underholde” med på mine mange foredrag.

Det var en sand fornøjelse at høre baneføreren for dansk nethandel råbe til krig imod de udenlandske webshops. Dette er den største udfordring for dansk detailhandel de næste år frem.

Jeg er overbevist om at med Niels på posten er bedre rustet til at tage kampen op og får vidensniveauet hævet blandt de danske detail forretninger.

Hernings borgmester Lars Krarup åbnede konferencen.

IMG_2346

Man of the hour Niels Ralund fra FDIH

IMG_2348